BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner. Dette gir BISSELL grunnlaget for å utvikle oppfinnsomme hjemmerenholdsløsninger, og levere sanne innovasjoner som er inspirert av virkelige liv. BISSELLs medarbeidere er opptatt av å gi førsteklasses service, fordi våre fagfolk er lidenskapelig i å være det beste for deg. Det er tradisjon, innovasjon og lidenskap. Dette er vår fortid, nåtid og fremtid.

Vi er ekspert på hjemmerenhold!


Historie

En historie med god butikk siden 1876

Som mange velmenende mennesker som planlegger å ha en avslappende lørdag, hadde vi ikke planlagt å rengjøre det—det bare skjedde. I 1876, Melville R. Bissell og hans kone, Anna, eide en liten servisebutikk i Michigan. Ettersom de stadig måtte rengjøre sagflis fra butikkens teppe (du er kjent med følelsen?), fant Melville opp en unik teppefeier og patenterte den. Når kunder og venner begynte å spørre hvor de kunne kjøpe teppefeieren, ble en ny bedrift født.


Det er en BISSELL-kvinnes verden; det er temaet her på BISSELL.

Når Melville BISSELL døde i 1889, var det ingen tvil om hvem som skulle drive selskapet. Hans kone Anna gikk inn for å lede virksomheten, og ble den første kvinnelige konsernsjefen i Amerika. Hun aggressivt forsvarte selskapets patenter og markedsførte med hell i hele Nord-Amerika og Europa. Faktisk, på slutten av 1890-tallet, fikk BISSELL sin største fan i Queen Victoria, som insisterte på at hennes palass skulle "Bisselleres" hver uke! Palasspersonell må ha elsket den ekstra fritiden de hadde etter at det kongelige sølet ble mye lettere å rengjøre.


Rent, møter enkelt

Det er mye moro som venter ute i verden, så når vi erobret et palass, begynte vi å jobbe med å gjøre rengjøring med BISSELL-produkter enda enklere. I 1956 introduserte vi den manuelle teppesjampoeren, som gjorde praksisen med å skrubbe tepper på hender og knær forældet. Askepott, du er velkommen. Bare et år senere vant vår Shampoo Master Bachner-prisen for prestasjon i det fascinerende feltet av praktisk bruk av støpt og formet plast. Nå var vi virkelig i gang. På slutten av 60-årene hadde vi tilbud for alle overflater, og revolusjonerte måten enkeltpersoner gjorde rent på, med den første kombinasjonen av suge-/gulvskrubber, tørrpulver-teppesjampo og -applikator, og Gemini Sweeper, den første to-børstede feieren.


Rent går enda dypere

I 1979 laget vi magi, og introduserte den første BISSELL teppe-dyprengjøringsmaskinen, som forenkler å fjerne skitten i teppet. Da, på slutten av 1980-tallet, akkurat som New Kids on the Block sang ‘Hangin’ Tough’, gjorde vi det motsatte og skapte BISSELL SC, selskapets første dyprengjøringsmaskin som ikke lenger var knyttet til en vannkilde i huset. Som et resultat ble teppe-dyprengjøring mer effektivt og praktisk enn noensinne, og det er veien vi har fortsatt på siden den gang, og vi konstruerte BISSELL Big Green Clean Machine®, kalt «Big Daddy» (Kjempen) av dyprengjøring. I tillegg introduserte vi PowerGroom®, den første BISSELL-merkede stående støvsugeren på 90-tallet, som mer enn levde opp til navnet sitt.


Ting blir litt hårete

På en god måte! På begynnelsen av 2000-tallet, oppdaget vi at alle her på BISSELL deler en forkjærlighet for dyr (72 % av oss er kjæledyreiere!). Men for alle de fantastiske tingene vi elsker med våre firbente venner, de er ikke så oppmerksomme for et ryddig hjem. Når vi fant ut at dette var avskrekkende for mange som tenkte på å adoptere kjæledyr, visste vi at vi måtte gjøre noe. I 2001 begynte vi adopsjonsinnsatsen i samarbeid med Petfinder.com, og i 2005 lanserte vi SpotBot® bærbar dyprengjøringsmaskin, vårt første produkt designet spesielt for å rengjøre etter kjæledyr. Under ledelse av Cathy BISSELL (forelder til tre svarte labradorer), fortsatte vi å støtte kjæledyrsamfunnet gjennom bidrag til amerikanske veldedige organisasjoner for kjæledyr. Og i 2011 grunnla hun BISSELL Pet Foundation, en pro-bono organisasjon som talsmenn for tapte, mishandlede, neglisjerte og forlatte kjæledyr ved å skaffe midler gjennom salg av BISSELL kjæledyrprodukter. Siden begynnelsen har BISSELL Pet Foundation vært i stand til å tildele mer enn $ 500.000 til over 375 organisasjoner i 43 stater. Vårt mål er å samle inn $ 250.000 årlig gjennom salg av kjæledyrprodukter for å støtte det livreddende arbeidet til stiftelsen. Vi er svært opptatt av å hjelpe kjæledyr med å finne boliger og til å vise BISSELL-kunder at, med de rette rengjøringsverktøy, kjæledyreierskap kan være fult av glede og vennskap, snarere enn hårballer og "overraskelser"


Nå hjemmet til dypere rent

Den dag i dag, er BISSELL fortsatt familieeid og lidenskapelig om å hjelpe deg effektivt og enkelt rengjøre hjemmet ditt slik at du kan sette ned støvsugeren, nyte livet og komme hjem til et dypere rent. Alt i alt, uansett om ditt søl er barnemat eller rødvin, gjørme eller sjokolade, kattehår eller kjæledyrulykke, er vi her for å hjelpe deg omfavne alt dette sølet, fjerne det i en fei, og komme videre med det mest meningsfulle aspektet ved hjemmet ditt—bo i det.