Big Green

Stående

Løft ut rot og naviger hardt for å nå områder

1  /  12

Big Green

Profesjonell tepperengjøring til enhver tid

Få profesjonell tepperengjøring til enhver tid med BISSELL Big Green Carpet Cleaning Machine; den overgår selv den ledende tepperenseren til utleie.* Spillvanns- og rentvannstankene med stor kapasitet gir deg den beste dybderensen med færre turer til vasken. Fjern gjenstridig smuss fra teppet med roterende DirtLifter® PowerBrushes som rengjør både fremover og bakover, og holder deg komfortabel under rengjøringen takket være det ergonomisk utformede, justerbare tankhåndtaket. Den kraftige renseren du ønsker er nå tilgjengelig i hjemmet ditt.

Profesjonell tepperengjøring til enhver tid

Renser fremover og bakover for redusert rengjøringstid, og tørker raskere enn de ledende konkurransedyktige tepperenserne til utleie.

En flaske 1089E kan produsere ca. 10 tanker med formel, forutsatt at 70 g/L formel brukes

Inkluderer slange- og flekkverktøy for vanskelige områder

Vis mer

Hvor du kan kjøpe

Tekniske spesifikasjoner

Børstetype 8 rader med roterende DirtLifter PowerBrushes
Gulvdysebredde 26 cm, fremover og bakover
Slangelengde (m) 2.7 m
Inkludert i esken Big Green, formelflaske, slange, oppbevaringspose, brukerhåndbok
Verktøy Lite børsteverktøy - 8 cm, stort børsteverktøy - 15 cm, XL glidende munnstykke, dybdeverktøy, 3-i-1 møbelverktøy, kraftig turbobørste, flekkfanger
Om BISSELL

BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner.

Les mer