MultiClean Spot & Stain

Håndholdt kraft

Sikker og effektiv håndholdt damprengjøring

1  /  9

MultiClean Spot & Stain

Løfter vekk skitt og flekker i bilen og huset

Enkelt å håndtere uventet søl i bilen og huset med bekvemmeligheten av BISSELL MultiClean Spot & Stain. Det fjerner skitt og flekker bare ved hjelp av vann, 2 spesialformulerte BISSELL-formler og 4 spesielle rengjøringsverktøy med kraftig sug. Den har en ekstra lang og fleksibel slange (2,20 meter) for en utvidet rengjøringsrekkevidde for forskjellige områder av huset og bilen. Rengjøreren omfatter to flyttbare vanntanker for enkel fylling og tømming for å lette rengjøringsprosessen. Takket være den lettvektige og bærbare Spot & Stain, er evnen til raskt å fjerne flekker første gang er endelig her.

Løfter vekk skitt og flekker i bilen og huset

BISSELL MultiClean Spot & Stain løfter vekk smuss og flekker i og rundt huset - bruk den på bilinteriør, tepper og myke overflater som sofaer, madrasser og mer.

Fjerner smuss og flekker med vann, de 2 spesialiserte BISSELL-formlene og et helt sett med 4 håndholdte rengjøringsverktøy med kraftig sug.

Den har en ekstra lang slange (2,20 meter) for en utvidet rengjøringsrekkevidde for forskjellige områder av huset og bilen. Takket være den 5 meter lange ledningen, kan du rengjøre bilen eller overflaten uten å trekke ut og koble enheten til nytt.

Den omfater 4 spesialverktøy for å utføre alle detaljerte rengjøringsoppgaver på kanter, i hjørner og alle andre vanskelige områder.

Avtakbare vanntanker for enkel fylling og tømming

Dobbelttanksystemet gjør det mulig å rengjøre med rent vann, mens smuss og smuss lagres i en annen tank.

Vis mer

Hvor du kan kjøpe

Generelle spesifikasjoner

Rengjør overflater Møbeltrekk, Bilinteriør
Color Svart og rød
Watt/Strøm 275 - 330 W

Tekniske spesifikasjoner

Rent vanntankkapasitet (L) 1.1 L
Ledningslengde 5.0 m
Spillvanntankkapasitet (L) 1.4 L
Slangelengde (m) XL - 2.20m
Oppvarmet rengjøring Ja - HeatWave Technology
Inkludert i esken Enhet, 4 verktøy, prøveflasker, brukerhåndbok
Støynivå (dB) 74.04 dB(A)
PowerJet-teknologi Ja - Via håndholdt verktøy
Verktøy Lite børsteverktøy - 8 cm, stort børsteverktøy - 15 cm, XL glidende munnstykke, dybdeverktøy, 3-i-1 møbelverktøy, kraftig turbobørste, flekkfanger
Vekt 3.86 kg
Avtagbar vanntank Ja
Om BISSELL

BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner.

Les mer