SpotClean

Håndholdt kraft

Sikker og effektiv håndholdt damprengjøring

1  /  5

SpotClean

Fjern flekker raskt og enkelt

Vær forberedt på uventet søl med bekvemmeligheten av BISSELL SpotClean. Den fjerner permanent flekker uansett hvor du finner dem ved hjelp av vann, spesialisert BISSELL-formel og håndholdte rengjøringsverktøy med kraftig sug.

Fjern flekker raskt og enkelt

Nødstoffrenser - løfter raskt og enkelt vekk flekker, utslipp og søl.

Fjerner permanent tøffe flekker ved hjelp av BISSELL Oxygen Boost-formelen

Renser flekker og søl overalt - kan brukes på tepper, polstring, biler og mer

Heatwave-teknologi - Oppvarmet rengjøring bidrar til å opprettholde temperaturen på vannet gjennom hele prosessen

Slankt design er lett å bære og passer bekvemt på små steder

Avtakbare vanntanker for enkel fylling og tømming

Inkluderer prøveflasker med Spot&Stain- og Oxygen Boost-formelen

Vis mer

Hvor du kan kjøpe

Generelle spesifikasjoner

Rengjør overflater Tepper, Møbeltrekk, Trapper, Biler, Flekkfjerning for teppe
Color Hvit og rød
Watt/Strøm 330 W

Tekniske spesifikasjoner

Rent vanntankkapasitet (L) 1.1 L
Ledningslengde 5.0 m
Spillvanntankkapasitet (L) 1.4 L
Slangelengde (m) 1.3 m
Inkludert i esken SpotClean, prøvestørrelsesformler, brukerveiledning
Støynivå (dB) 74 dB(A)
Verktøy klar til bruk / innebygget Ja
Verktøy 8 cm grovt flekkfjerningsbørste
Vekt 3.86 kg
Avtagbar vanntank Ja

Se vår video

FAQ

Fastslå hvor lekkasjen kommer fra. Hvis maskinen din lekker fra bunnen av rentvannstanken, kan du se vanlige spørsmål om lekkasje fra rentvannstanken.

Påse at skillelinjestakken inne i smussvanntanken sitter riktig på plass. Pilen på skillelinjestakken skal være i linje med låseikonet på smussvanntanken. Hvis den ikke er låst på plass, vil smussvanntanken lekke, eller det vil lekke ut av bunnen på maskinen. Se bilde:

 

spotclean

 

Fjern rentvannstanken, fyll den med vann og se om den lekker (mens den er fjernet fra maskinen).

 
 • Hvis JA, så lekker rentvannstanken. Søk i de vanlige spørsmålene etter «rentvannstanken lekker» for ytterligere assistanse.
 • Hvis NEI, så lekker IKKE rentvannstanken. Prøv denne fremgangsmåten:
  - Fjern smussvanntanken, og se om det er vann i mottaksområdet. Hvis det er vann i mottaksområdet, må du kontrollere om den svarte pakningen mangler fra smussvanntanken, eller om den er satt inn feil (den høye siden av pakningen skal føres inn i åpningen på den ytre, avrundede siden av tanken). Påse at pakningen er åpen ved å ta den ut og klemme på den høye klaffen for å tvinge den til å åpnes på enden. Se bildene nedenfor:

spotclean

 

spotclean

 

Kontroller for å sikre at flottøren i smussvanntanken fungerer på riktig måte. Tøm smussvanntanken, og vend den flere ganger. Flottøren skal bevege seg enkelt frem og tilbake. Hvis flottøren sitter fast i åpen posisjon, kan vannet komme inn i maskinkabinettet. Det kan hende du må skifte ut flottørstakken hvis det er nødvendig

Hvis det IKKE finnes vann i mottaksområdet, må du kontakte BISSELL.

Hvis lekkasjen imidlertid faktisk kommer fra bunnen av maskinen (og trinn 2 ikke er problemet), må du kontakte BISSELL.

Heatwave Technology® leverer en konstant kilde til varme for å hjelpe til med å opprettholde vanntemperaturen gjennom hele tepperensprosessen.

Ikke fyll kokende eller vann oppvarmet i mikrobølgeovn i blæren. Vann opp til 60 grader Celsius, ikke høyere, skal fylles på tanken..

Slangehåndtaksbraketten klikker på plass på baksiden av maskinen på siden med rentvannstanken. Den fleksible slangen foldes deretter rundt enheten og holdes på plass av braketten.

Alt du trenger er en skrutrekker med flatt hode. Det finnes en tapp inne i slangen som holder det gjennomsiktige dekselet på. Hvis du vil utløse denne, fører du skrutrekkeren inn i slangen i en oppovervendt vinkel mens du trekker det gjennomsiktige dekselet vekk. Se bilde:

 

spotclean

Kontroller for å se om tankventilen lekker. Den svarte, runde ventilen i bunnen skal kunne beveges fritt når du trykker på den med fingeren. Hvis den sitter fast eller er trykket opp, noe som fører til lekkasje, kan du prøve å trykke på den så den kommer ned igjen.

Dessuten må du påse at det ikke er sprekker eller hull i tanken. Uansett vil utskifting av tanken løse problemet.

1. Ta en titt på hele ledningen for å se om det er skade på den. Hvis du finner en skade, må du for din egen sikkerhets skyld avbryte bruken og få skiftet ut ledningen. Ta kontakt med BISSELL for å få den skiftet ut.

2. Prøv et annet uttak, og hvis den fortsatt er strømløs, må du kontrollere kretsbryteren.

3. SpotClean har en intern termisk beskyttelse for å beskytte den mot overoppvarming. Når den termiske beskyttelsen aktiveres, stopper sugemotoren å fungere. Hvis dette skjer, kan du prøve disse trinnene for å løse problemet:

 • Slå av maskinen og koble den fra strømkilden.
 • Kontroller enden av slangen og verktøyet for blokkeringer, og fjern det hvis det er nødvendig.
 • Sjekk smussvanntanken for blokkeringer og rengjør etter behov.

Koble fra og la motoren kjøle seg ned i omtrent 30 minutter. Den termiske beskyttelsen tilbakestilles automatisk og deretter kan du fortsette rengjøringen. Hvis den termiske beskyttelsen stadig aktiveres etter at du har utført trinnene ovenfor, må du kontakte BISSELL.

1. Kontroller at den svarte pakningen sitter riktig på plass. Hvis den ikke trykkes helt inn i smussvanntanken, fører det til at tanken lekker. Pakningen kan kun gå inn én vei.

2. Kontroller at det ikke sitter fast rester i den svarte pakningen. Hvis det sitter rester i spalter/kløfter, vil ikke pakningen gå helt inn i smussvanntanken som den skal, og det fører til lekkasje. Se bildene nedenfor:

 

spotclean

 

3. Påse at skillelinjestakken inne i smussvanntanken sitter riktig på plass. Pilen på skillelinjestakken skal være i linje med låseikonet på smussvanntanken. Hvis den ikke er låst på plass, vil smussvanntanken lekke, eller det vil lekke ut av bunnen på maskinen. Se bildet nedenfor:

 

spotclean

1. Kontroller at smussvanntanken ikke er full. Du kan tømme tanken på to forskjellige måter: Det runde lokket på bunnen eller på den svarte gummipluggen på toppen. Hvis den er løs eller av, reduseres eller uteblir sugeeffekten. Kontroller for å se om sugeeffekten er tilbake.

 

spotclean

 

2. Fjern smussvanntanken. Prøv å sjekke sugeeffekten ved åpningen under tanken ved å legge hånden din over den.

 

spotclean filter

 

Hvis det ikke registreres noen sugeeffekt, må du kontakte BISSELL

 

Hvis sugeeffekten er tilbake, trekker du ut den svarte pakningen fra bunnen av den tomme tanken som du fjernet. Kontroller for å se om den er forseglet, mangler eller er montert på feil måte i smussvanntanken. Påse at pakningen åpnes ved å klemme åpen den flate enden og deretter sette den tilbake på plass. Den høye siden av pakningen skal være plassert i den avrundede to åpningen. (Se bilder to nedenfor.)

 

spotclean filter

 

3. Skift ut smussvanntanken, og ta tak i slangen. Sjekk sugeeffekten på enden av slangen med tilbehøret fjernet ved å suge vannet ut av vasken eller en kopp.

 • Hvis det IKKE er noen sugeeffekt i enden av slangen ...
  - Sjekk slangen for blokkeringer ved å løfte slangen over enheten for å la vannet renne til smussvanntanken. Hvis det ikke gjør det, må du kontakte BISSELL. Hvis det er sugeeffekt på enden av slangen …
  - Sjekk tilbehøret til møbler for sprekker. Skift ut hvis det er nødvendig.
  - Rengjør spraytuppen på verktøyet med en børste og/eller en binders.

4. SpotClean er utformet for å beskytte seg selv mot overoppvarming med en intern termisk beskyttelse som slår av enheten når den blir overoppvarmet. Når den termiske beskyttelsen aktiveres, stopper sugemotoren å fungere. Hvis dette skjer, slår du av maskinen og trekker ut kontakten. Sjekk slangen og tilbehøret for blokkeringer, og fjern disse ved behov. Sjekk smussvanntanken for blokkeringer i og rundt plasttårnet i midten. Vent i tretti (30) minutter.

5. Hvis ingen av disse løser problemet ditt, kontakter du BISSELL.

1. Når du har fylt rentvannstanken med vann og tilsetningsmiddel, skyller du det svarte lokket i bunnen og plasserer tanken på SpotClean-maskinen. Rentvannstanken på SpotClean har innsnitt på bunnen for å hjelpe den på plass. Trykk bestemt ned for å sikre den i posisjon, og kontroller mellomrommet mellom tanken og basen på maskinen.

spotclean tool

Når verktøyet er fjernet, sjekker du om dysen sprayer ved å trykke på utløseren.

spotclean filter

Hvis dysen ikke sprayer, må du prøve å rengjøre spraydysen med en binders som du har brettet ut.

spotclean

2. Kontroller at det finnes oppløsning/vann i rentvannstanken. Over en vask kan du trykke opp på den lille, svarte ventilen på bunnen av tanken for å se om vannet kommer gjennom den. Hvis det ikke kommer vann gjennom ventilen, kan det hende at den må skiftes ut. Hvis det kommer vann gjennom ventilen, kan det hende at maskinen ikke forvarmer lenger. Løft rentvannstanken forsiktig mens du trykker ned på utløseren ELLER klem forsiktig på rentvannstanken mens du trykker ned utløseren.

3. Hvis dysen sprayer når verktøyet er fjernet, kan det hende at verktøyet må rengjøres. Du kan rengjøre verktøyets sprayetupp med en børste eller en binders. Kontroller også verktøyet for eventuelle sprekker.

Fungerte dette? Hvis ikke……

Sug opp flere tanker med varmt, rent vann i smussvanntanken. Dette fjerner blokkeringer fra væskeledningen inne i den fleksible slangen. Når du har gjort dette, prøver du å spraye igjen.

Hvis det fortsatt ikke kommer noen spray, kontakter du BISSELL.

Om BISSELL

BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner.

Les mer