Vac & Steam

Damp

Trygt og effektiv for gulvene dine

1  /  8

Vac & Steam

2-i-1 suge- og dampmopp

Rengjør harde gulv uten bruk av sterke kjemikalier

BISSELL Vac & Steam er en multifunksjons 3-i-1-støvsuger og -dampmopp som suger og damper samtidig eller separat. De elektroniske én touch-fingerkontrollene i håndtaket gjør det enkelt å bytte fra sug til damp eller bruke begge.

Spar tid ved å støvsuge rusk og dampe harde gulv samtidig som du dreper 99,9 % av alle bakterier rundt i hjemmet ved hjelp av bare vann. Innebygd vannfilter for å fjerne urenheter i vannet fra springen og slik beskytte maskinen din. Tørrtank-teknologi holder rusk i støvbeholderen helt tørr og borte fra dampen til alle tider. Den enkle tømmeknapp-funksjonen gjør det enkelt å rengjøre etter bruk. To støvsugerfiltre - både skum og plissert er vaskbare og feller fint støv og rusk for å gi ren avtrekk tilbake til rommet.

2-i-1 suge- og dampmopp

En kraftig syklonisk støv- og damprenser i ett. Du kan nå dampe rent og hente tørt avfall i en omgang

Rengjør og saniter mens den super-oppvarmede dampen bryter ned smuss, skitt og bakterier og etterlater overflater virkelig skinnende rene. Dreper 99,9 % av alle bakterier rundt i hjemmet

Elektronisk variabel dampkontroll for automatisk å kontrollere damputgangen slik at den passer til forskjellige overflater rundt hjemmet

Den manuelt styrte damp-funksjonen gir umiddelbar damp hvor og når du trenger den for konsentrert rengjøringsevne

De elektroniske én touch-fingerkontrollene i håndtaket gjør det enkelt å styre dampfunksjonen og bytte fra sug til damp eller bruk begge

NY unik DropIt-smusstank som gjør at hår og rusk kan kastes hygenisk ... og uten å berøre det!

Tørrtank-teknologi holder rusk i støvbeholderen helt tørr og borte fra dampen til alle tider, og dens tømmeknapp-funksjon gjør det enkelt å rengjøre etter bruk

Det enkle å fjerne moppeputte-brettet gjør at du setter på eller fjerner puter enklere enn noensinne

To støvsugerfiltre - både skum og plissert er vaskbare og feller fint støv og rusk for å gi ren avtrekk tilbake til rommet

Innebygd vannfilter for å fjerne urenheter i vannet fra springen og slik beskytte maskinen din

Duftende rengjøring utstyrt med to duftskiver som passer inn i en unik lomme i mikrofiber-rengjøringsputene

Vis mer

Hvor du kan kjøpe

Trygg for bruk på marmor, keramikk, stein, vinyl, laminat, linoleum og lakkert tregulv.

Generelle spesifikasjoner

Rengjør overflater Lakkerte harde gulv, Flettetepper
Color Titan og Blå
Watt/Strøm 1600 W - Kombinert sug og damp

Tekniske spesifikasjoner

Rent vanntankkapasitet (L) 0.4 L
Ledningslengde 7.6 m
Avfallsbøttekapasitet (L) 0.95 L
Lettømmelig avfallsbøtte Ja
Fingertuppkontroller Ja
Opphenting fra hardt gulv 0.97
Varmertype Blinkende varmesystem
Inkludert i esken Vac & Steam, moppeputer i mikrofiber med Microban antimikrobiell produktbeskyttelse, brukerveiledning
Moppeputekomposisjon Hvit/Grå - Polyester 65 %, Polypropylen 14 %, Polyamid 21 % Hvit - Polyester 86 %, Polypropylen 14 %
Moppeputer 2 x moppeputer (1 x myk / 1 x skrubbepute)
Støynivå (dB) 81 dB(A)
Pick up carpet Ikke aktuelt
Klar til bruk om 30 sekunder
Duftskiver Ja - 2x
Dampfilter Ja - Utskiftbar
Damptemperatur 90° - 95°
Damptrykk Ikke aktuelt - Blinkende varmeteknologi
Dampdriftstid 15 minutter
Støvsugerfilter Ja - Vaskbar
Støvsugerfiltertype Vaskbart skum og plissert støvsugerfilter
Variabel damp Ja - Fingertuppkontroll
Rent vanntankkapasitet (L) 0,4 L
Manuelt styrt damputløser Ja
Vekt 4.8 kg
Avtagbar vanntank Nei

FAQ

Hva slags type gulv har du rengjort? Gulv med ru overflate, f.eks. fliser, mur osv., sliter mer på puten enn glatte gulv som linoleumsbelegg. Hvis du rengjør gulv med rue overflater, vil du bruke flere puter enn hvis du rengjør glatte gulv.

Vask moppeputene i vaskemaskinen med et mildt vaskemiddel. IKKE tilsett tøymykner eller blekemiddel. Det kan føre til at putene brytes ned raskere og føre til hull i putene..

Hvis det er vanskelig å fjerne filteret, tar du ut slangen og bruker deretter «håndtakene» på filteret for å trekke det ut. Begynn å trekke den nedre slangen ut først, vri deretter den øvre slangen mot venstre til den kommer ut. Ta så tak i filteret på hver side og trekk rett ut. «Dummy»-filteret har et lite håndtak. Det hvite filteret har to håndtak, ett på hver side.

Vask på et normalt program kun med mildt vaskemiddel for best mulig resultat. Ikke bruk blekemiddel da det kan føre til nedbrytning av puten. Vi anbefaler ikke bruk av tøymykner på mikrofiberputene.

Denne maskinen kan brukes som støvsuger og dampapparat samtidig. Følg tabellen nedenfor for instruksjoner om innstillinger. Den kan også brukes bare som støvsuger, og bare som dampapparat. Denne maskinen har seks forskjellige innstillinger. Se en oversikt over hvordan du kan bruke maskinen i tabellen nedenfor:

instruction of settings vac & steam

IKKE BRUK EDDIK ELLER NOEN ANDRE OPPLØSNINGER ENN VANN ELLER DEMINERALISERT BISSELL-VANN MED DUFT TIL DAMPMOPP PÅ TANKEN.

1. Påse at det er vann i den riktige tanken. (Vanntanken, ikke støvbeholderen).

2. Påse at LED-lampen «Steam Ready» (dampklar) ikke blinker lenger (omtrent 30 sekunder). Vent til lampen lyser konstant og forsøk å dampe.

Make sure the "Steam Ready" LED light has finished blinking.

3. Påse at LED-lampen for dampinnstillingen står på «HI» Hvis den ikke er tent, vil ikke maskinen dampe.

Make sure the steam setting LED light is on "HI" If it is not lit.

4. Påse at du holder utløseren på håndtaket inne i opptil to minutter for at enheten skal klargjøres..

5. Påse at filteret** er plassert riktig. Fjern patronen. Undersøk for å kontrollere at den svarte pakningen fortsatt finnes på utsiden av én av de to portene på patronen. Det er en X-ventil inne i hullet som denne porten passer til. Trykk på denne for å påse at vannet strømmer (påse at maskinen ikke er tilstoppet). Bruk håndflaten til å skyve patronen bestemt på plass for å sikre at den sitter som den skal. Dette sikrer at pumpen ikke suger inn luft rundt pakningen. **Ikke alle maskiner er utstyrt med vannfilter. Noen har et «dummy»-filter. Det er påkrevd med filter for denne maskinen, bare ikke et vannfilter – det er valgfritt.

Dummy filter vac & steam

Det skal ikke være noen åpning mellom filteret og maskinen når det er montert på riktig måte.

There should be no gap between the filter and the machine when it is installed properly.

6. Koble maskinen til igjen. Vent i 30 sekunder til LED-lampen «Steam Ready» (dampklar) slutter å blinke. Plasser «HI»-knapplampen til «HI»-LED-en. Hold håndtaksutløseren lukket i to minutter.

7. Har du montert et nytt filter? Hvis du har det, holder du utløseren nede i minst to minutter for å gi filteret mulighet til å fylles med vann. Deretter skal det begynne å dampe. Du kan også legge filteret i bløt i 10 til 15 minutter for at det skal mettes med vann.

8. Fjern foten fra maskinen, fjern fotbrettet og også puten, og rens ut av damptuppen på foten samt fotskuffen med en binders for å fjerne eventuelle blokkeringer.

ream the steam tip on the foot as well as the foot tray with a paper clip to remove any obstructions

Om BISSELL

BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner.

Les mer