MultiReach Ion XL 25.2V

Stavstøvsuger

Perfekt for rask, daglig rengjøring

1  /  7

MultiReach Ion XL 25.2V

75% bedre rengjøringsevne* som varer opptil 50 minutter

Kraftig rengjøring som varer. En kraftig rengjøring er tilgjengelig i en lettvektig, ledningsløs støvsuger. MultiReach Ion XL Lightweight Cordless Vacuum er en brukervennlig trådløs støvsuger med avtagbar håndstøvsuger. Med det kraftige 25,2V li-ion-batteriet får du opptil 50 minutters driftstid og 50 % større kapasitet, slik at du kan rengjøre smått søl eller hele rom. Fjern håndstøvsugeren for rask opprydding eller for overflater over gulvet

EdgeREACH™-teknologi leverer kraftig sug til kantene av vakuum-foten for å fange skitt og rusk selv fra hjørnene. Den nye Clean Turn (TM)-filtreringsteknologien lar deg enkelt holde filteret rent. Det medfølgende munnstykket med støvbørsten hjelper til med å rengjøre vanskelig tilgjengelige områder. Det er kraften du trenger i en kompakt design

* Sammenlignet med MultiReach Ion 25V

75% bedre rengjøringsevne* som varer opptil 50 minutter

25V litiumion MAX-batteriet gir 40 minutter trådløs strøm

EdgeREACH™-teknologi for å maksimere sugekraften for rengjøring kant til kant

Stor smusstank for mer rengjøring, mindre tømming

Dobbelt nivå-filtrering for forbedret suging og enkelt vedlikehold

Trykk-knapp 2-i-1-utløser

2-veis sammenleggbart håndtak for rengjøring av vanskelig tilkommelige områder og lagring

Dreiekrans for 180 graders manøvrerbarhet

Hurtigladestasjon med lagring for verktøy

Vis mer

Hvor du kan kjøpe

Generelle spesifikasjoner

Rengjør overflater Tepper, Harde gulv, Over gulvet-rengjøring, Trapper
Color Titan og cha cha lime

Tekniske spesifikasjoner

Ekstra børsterull Ved testing
Batteritype 25 V Li-Ion
Kapasitet (L) 0.6 L
Ladestasjon Ja
Ladetid 4 timer
Kontroller på håndtaket Ja
Filtrering Clean Turn™ Pleated Filter
Sammenleggbart håndtak Ja
Opphenting fra hardt gulv 0.97
Inkludert i esken MultiReach XL 25.2V, brukerveiledning
Støynivå (dB) 77 dB(A)
Opphenting fra hardt gulv-spor 0,97
Pick up carpet 22% (ASTM plysjteppe)
Avtagbar børste Ja
Driftstid 50 minutter
Sugekraft (aW) 17 aW
Variabel kraft Ja
Verktøy Støvbørste, trapper og møbeltrekk, forlengelsesstav for håndholdt
Vekt 2.63 kg

FAQ

 • Kontroller at børstestrømknappen er på. Hvis den ikke er på, roterer ikke børsten. Merk: Børstebryteren slås av hver gang maskinen slås av.

  Sjekk børsterullen for eventuelle blokkeringer.

 • o Hvis det finnes blokkeringer ...
   Denne enheten har en tilbakestillingsfunksjon for børsterullen – hvis store rester blir sittende fast, så slår børsterullen seg av.
  Hvis dette har skjedd, slår du av maskinen og fjerner blokkeringen.
  Vent i omtrent 15 sekunder for å la motoren kjøle seg ned før du slår maskinen på igjen. Nå skal børste fungerer korrekt igjen. 

  o Hvis det ikke er tegn til blokkeringer ...
  -Børsterullen må kanskje rengjøres for rester. Slå maskinen av så børsten er vendt mot deg
  -På bunnen ved foten av maskinen, på den høyre siden av foten, er det er låsefunksjon. Hvis den vises som låst, peker skyveknappen på «låst»-symbolet. Hvis du vil låse opp, flytter du pilen nedover mot «ulåst»-symbolet. (Se bildene nedenfor)

lock

Løft opp tappen og ta deretter børsten ut av foten og fjern eventuelle rester som sitter fast i børsten. (Se bildet nedenfor som viser tappen opp.) o Merk: Det finnes ingen rem som må fjernes og kontrolleres.

lift the tab

Når børsterullen er fjernet, sjekker du endehettene på børsterullen og fothuset for eventuelle skader. Kontroller og fjern også oppsamling av rester på børsterullen mens den er fjernet.

Sett børsten tilbake på plass og fest låsen ved å skyve låsepilene opp mot låsesymbolet. Den firkantede enden passer i den firkantede åpningen under låseklinken. Prøv og rotere børsten fritt for hånd. Hvis dette fungerer, setter du støvsugeren opp igjen, slår på strømmen og sjekker om børsten har begynt å rotere gjennom det gjennomsiktige børstevinduet.

Hvis børsten ikke begynner å rotere, tar du av foten igjen, fjerner børsten og prøver en annen børste (hvis du har mer enn den ene som fulgte med maskinen). Hvis den børsten fungerer, er det den andre børste som må skiftes ut.

Hvis børsten fortsatt ikke roterer og en annen børste heller ikke fungerer, må du kontakte BISSELL.

Er batteriet fulladet? Hvis ikke må du påse at maskinen er i OFF-posisjon før opplading, og at ladekontakten settes i et strømuttak som fungerer.

1311- og 1312-seriene krever fire timers opplading ved første gangs bruk, og opp til fire timers opplading deretter, avhengig av bruksmengden.

 

Charging

 

1313-serien trenger åtte timers opplading før første gangs bruk, og deretter åtte timer opplading for at batteriet skal opprette full kapasitet igjen.

 

Charging

 

Påse at du bare bruker laderen som følger med MultiReach, og at laderen er koblet riktig til ladebasen hvis enheten har en slik.

Er strømledningen koblet godt til strømuttaket? o Hvis ja, sjekk om en sikring eller bryter har gått. o Sjekk om laderen er koblet riktig til ladebasen o Sjekk om laderen er varm o Hvis laderen ikke blir varm under ladeprosessen (se på tabellen over), kan det være at laderen må skiftes ut. Merk: Den blir ikke varm hvis maskinen allerede er nesten eller helt oppladet.

Hvis det fortsatt ikke er strøm på enheten etter alle disse feilsøkingstrinnene, må du kontakte BISSELL.

Påse at maskinen står på et flatt underlag, og at den står rett opp før du forlater den og den står alene. Hvis støvsugeren stadig velter, må du kontakte BISSELL.

Modell- og serienumrene står på baksiden av håndstøvsugeren.

Multireach serial number

Sugeeffekten avtar ikke


 • 1311-serien kjører i omtrent 40 minutter ved bruk av kun normal sugeeffekt, og i omtrent 28 minutter hvis du bruker maks. sugeeffekt.

 • 1312-serien kjører i omtrent 30 minutter ved bruk av kun normal sugeeffekt, og i omtrent 20 minutter hvis du bruker maks. sugeeffekt.

 • 1313-serien kjører i omtrent 15 minutter (det finnes ingen innstilling for sugeeffekt for denne maskinen).

Lettere / mer kompakt - Et NiMH-batteri har samme vekt og størrelse som et litium-ionbatteri.

Lite vedlikehold / ikke noe batteriminne (minneeffekt)

Ja, alle Multireach™ Stick Vac-enheter stopper oppladingen når de er fulladet. 12 V-modellen bør imidlertid bare lades opp på nytt når den er helt tom. 18 V- og 15,2 V-modellene kan oppbevares på laderen hele tiden.

På modellene 1311 og 1312 finnes sugekontrollene på håndtaket. Påse at du bruker riktig sugeinnstilling for typen rengjøring du utfører. Sugeeffekten kan kontrolleres ved å trykke på «+/-»-knappen på håndtaket. Du hører en endring fra motoren – høyere for mer sugeeffekt, lavere for mindre sugeeffekt.

På modellene 1311- og 1312-serien har støvsugeren EdgeReach™-teknologi. Hvis det er dårlig sugeeffekt på maskinen, må du kontrollere at EdgeReach er slått av. Hvis den ikke er slått av, blir smusset skjøvet rundt foran maskinen og den plukker ikke opp noe foran deg. Hvis du imidlertid ønsker å bruke EdgeReach, trykker du på EdgeReach-knappen på håndtaket. Dette aktiverer EdgeReach-funksjonen og tenner lampene på sidene av foten så du vet at den er på. (Se bildene nedenfor.)

EdgeReach bar

Påse at foten er satt helt inn i maskinenheten, og påse også at håndstøvsugeren er låst korrekt på plass på selve maskinenheten. Hvis håndstøvsugeren ikke er låst korrekt på plass på støvsugerenheten, er det ikke mulig å slå på maskinen.

Koble håndstøvsugeren fra maskinenheten. Ta tak i håndtaket til håndstøvsugeren og trekk den rett opp.

 • Kontroller at støvbeholderen er tom. Trykk på den svarte knappen rett under strømknappen på håndstøvsugeren. Trekk støvbeholderen ned, fjern filteret og filtersilen, og tøm deretter smusset ut i en søppelbøtte. (Se bildet nedenfor.)

  dirt cup

  Påse at støvbeholderen festes korrekt til håndstøvsugeren. Den skal klikke korrekt på plass, og det skal ikke være noen åpning der støvbeholderen møter batteripakken. (Se bildet nedenfor.)

  BISSELL multireach

  Koble håndstøvsugeren fra maskinenheten. Fjern støvbeholderen fra håndstøvsugeren, og slå på enheten for å kontrollere sugeeffekten ved motorkanal. (Se bildet nedenfor)

  suction

  Hvis du kjenner sugeeffekten ved motorkanalen når håndstøvsugeren er fjernet, slår du på strømmen og sjekker sugeeffekten på enden av munnstykket.

  Hvis du ikke kjenner sugeeffekten, kan du sjekke om munnstykket er tilstoppet. Hvis det er tilfelle, fjerner du blokkeringen og sjekker sugeeffekten igjen.

  Suction power

  Er støvbeholderen full? Hvis den er full, må du tømme den. Hvis den er tom, sjekker du filteret og filtersilen. Er de skitne? Hvis de er skitne, fjerner du støvbeholderen fra håndstøvsugeren. Trekk ut filtersilen som inneholder filteret, fra midten av støvbeholderen. Trekk ut det hvite filteret (du må løsne filteret fra låst posisjon og løfte det rett ut), og vask filtersilen og filteret med varmt vann og mildt vaskemiddel. Påse at de er helt tørre før du setter dem på plass igjen i støvbeholderen. (Se bildene nedenfor for å fjerne filteret fra silen.)

  filter

  filter

  Tørk av innsiden av støvbeholderen, sett på plass filtrene og sett sammen håndstøvsugeren og sett den tilbake på støvsugerenheten. Test maskinens sugeeffekt. Fortsett hvis det fortsatt ikke finnes sugeeffekt..

 • Fjern fotenheten, og se etter blokkeringer på tre steder (se bildene nedenfor):

  floor nozzle

  filter

  Er fotenheten låst på plass? Du skal høre at den klikker på plass når den er montert riktig på maskinen.

 • Er maskinen fullt oppladet? Hvis ikke klikker du på de vanlige spørsmålene og spørsmålet om Ingen strøm for å få ladeinstruksjoner.

 • Hvis maskinen fortsatt har lite eller ingen sugeeffekt etter at den komplette feilsøkingen er utført, må du ta kontakt med BISSELL.

  • Er støvbeholderen full?

   Hvis støvbeholderen er full, må du tømme den

  • Hvis den er tom, må du sjekke at ikke filteret og filtersilen mangler og påse at de er montert riktig i filtersilen (filteret festes inne i filtersilen) (se bildene nedenfor)

   

  filter

   

  filter

   

  Mangler noen av filtrene?

  Hvis det er tilfelle, må du bestille nye filtre. Ikke bruk maskinen uten filter og filtersilen. Det kan skade motoren og gjøre at garantien blir ugyldig.

  Er filteret og filtersilen skitne?

  Hvis de er det, fjerner du støvbeholderen fra håndstøvsugeren. Trekk ut filtersilen som inneholder filteret, fra midten av støvbeholderen. Trekk ut det hvite filteret (du må løsne filteret fra låst posisjon og løfte det rett ut) og vask filterduken og filteret med varmt vann og mildt vaskemiddel. Påse at de er helt tørre, og at innsiden av beholderen tørkes av før du plasserer filtrene i den. (Se bildene nedenfor for å fjerne filteret fra skjermen.)

   

  filter

   

  filter

   

  Tørk av innsiden av støvbeholderen før du skifter ut filtrene så filtrene tettes på en trygg måte.

   

  Er støvbeholderen festet på en sikker måte?

  Hvis den ikke er festet trygt, fjerner du støvbeholderen og monterer den på nytt. Du skal høre at den klikker på plass på håndstøvsugeren

  Hvis enheten fortsatt blåser ut støv, må du kontakte BISSELL.

  Om BISSELL

  BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner.

  Les mer