Powerfresh Lift Off Steam Mop

Damp

Trygt og effektiv for gulvene dine

1  /  5

Powerfresh Lift Off Steam Mop

Multifunksjons 2-i-1-damprenser

BISSELL Lift-Off Steam Mop er en multifunksjons 2-i-1 damprenser: du får en kraftig dampmopp for lakkerte, harde overflater og en bærbar håndholdt damprenser perfekt for kjøkken, bad, hagemøbler, grill og mye mer.

Kraftig 1600 W blinkende armesystem gir superoppvarmet damp og er klar til bruk på 30 sekunder. Rengjør og saniter mens den super-oppvarmede dampen bryter ned smuss, skitt og bakterier og etterlater overflater virkelig skinnende rene, eliminerer 99,9 % av bakteriene. Avtagbar damppute med innebygd slange gjør at du kan rengjøre over gulvflaten overalt rundt i hjemmet. Den inneholder flere rengjøringstilbehør for rengjøring på en rekke overflater over gulvene dine, inkludert kjøkkenutstyr, kjøkkenbenker, bad, vinduer, fugemasse og til og med bilhjul og hagemøbler.

Multifunksjons 2-i-1-damprenser

Rengjør og saniter mens den super-oppvarmede dampen bryter ned smuss, skitt og bakterier og etterlater overflater virkelig skinnende rene; dreper 99,9 % av alle bakterier rundt i hjemmet

Avtagbar damppute gjør at du kan rengjøre over gulvflaten overalt rundt i hjemmet.

Flere verktøy for å rengjøre hver overflate inkluderer: fugebørste, detaljbørster, flat overflate-rengjøringsverktøy med mikrofiberpute, 2x mikrofiber-moppeputer (1x myk / 1x skrubbende)

Manuell variabel dampkontroll for automatisk å kontrollere damputgangen slik at den passer til forskjellige overflater rundt hjemmet

Trekantet fot for utmerket hjørnerengjøring

Ekstra lang slange og utvalg av tilbehør for detaljert rengjøring

Vis mer

Hvor du kan kjøpe

Generelle spesifikasjoner

Rengjør overflater Lakkerte harde gulv, Flettetepper, Over gulvet-rengjøring
Color Titan og Blå
Watt/Strøm 1600 W

Tekniske spesifikasjoner

Rent vanntankkapasitet (L) 0.4 L
Ledningslengde 7.5 m
Fingertuppkontroller Ja
Fottype Trekantet
Varmertype Blinkende varmeteknologi
Inkludert i esken 4 lettmonterte komponenter: ramme, fot, håndtak og skrue; 2 moppeputer (1 vaskbar myk pute og 1 vaskbar skrubbepute); 3 børster, brukerveiledning
Moppeputer 2x moppeputer (1x myk / 1x skrubbepute)
Klar til bruk om 30 sekunder
Avtagbar dampputeenhet Ja
Dampfilter Nei
Damptemperatur 90° - 95°
Damptrykk Ikke aktuelt - Blinkende varmeteknologi
Dampdriftstid Opptil 21 minutter
Sugekraft (aW) 7 aW
Verktøy Forlengelsesslange (1.5 m) / fugemassebørste / stoffrenser / detaljbørster / flat overflate-rengjøringsverktøy m/mikrofiberpute / 2x mikrofiber-moppeputer (1x myk / 1x skrubbende)
Variabel damp Ja
Rent vanntankkapasitet (L) 0,4 L
Våtsuging 400 ml
Innebygd slange Nei - Separat slange 1,5 m
Manuelt styrt damputløser Ja
Avtagbar vanntank Nei

FAQ

Hvis du lar maskinene henge igjen i et sekund eller to for lenge, kan det etterlate en melkeaktig flekk eller føre til striper på voksede gulv. Dette kan fjernes med eddik og vann.

1. Sørg alltid for at du feier eller støvsuger gulvet nøye før du bruker moppen. Det er nødvendig for å fjerne eventuelt løst smuss.

2. Sjekk hvilken gulvtype du har. PowerFresh® Steam Mop passer til bruk på fliser, vinyl, linoleum, marmor, stein og lakkerte tregulv. Moppen skal ikke brukes på ubehandlede tregulv.

3. Har du noen gang hatt noe annet enn vann på vanntanken? Vann er det eneste som skal fylles på i vanntanken. Alt annet, f.eks. eddik, kan føre til striping, men kan også føre til permanente skader på moppen.

4. Hvis du noen gang har fylt noe annet enn vann på tanken, kan du prøve å bruke et fuktig håndkle til å fjerne stripene.

5. Ta så en titt på mikrofiberputen. Hvis det er noe på den som ser uvanlig ut, kommer dette mest sannsynlig fra gulvet.

6. Hvis du kan fjerne stripene med et håndkle eller mikrofiberputen er innsatt med noe uvanlig, er det sannsynlig at stripene forårsakes av poleringsmiddel eller voks. Bruk av moppen på voksede gulv kan redusere glansen i gulvet.

7. Hvis du ikke vokser eller polerer gulvene dine, bør du sjekke vedlikeholdsinstruksjonene fra produsenten av gulvet.

8. Hvis du kan fjerne stripene, vasker du putene med et mildt vaskemiddel i vaskemaskinen. Ikke tilsett tøymykner eller blekemiddel.

Den nye dampmoppen din har ikke noen av-/på-knapp. Moppen slås på når den kobles til strømuttaket og fortsetter å gå til støpselet trekkes ut. Bruk dampnivåknappen til å velge dampnivået som du ønsker å bruke. Indikatorlampen «Steam Level» (dampnivå) blinker blått når du slår på maskinen, og lyser konstant blått når moppen er klar til å dampe.

Vær forsiktig! Moppen blir varm når den har vært i bruk i noen minutter, særlig på basen og andre områder nederst på maskinen (håndtaket påvirkes ikke). Det er plassert et varselmerke på baksiden av moppen som en påminnelse.

1. Sjekk vanntanken først, og kontroller at den et skjøvet godt inn i moppen.

2. Sjekk deretter lokket, og kontroller at det ikke er sprukket.

3. Sjekk at gummipakningen på tuppen av lokket fortsatt er festet til lokket. Bruker du noe i tillegg til vann på tanken? Eddik fører til deformering av pakningen. Andre oppløsninger kan føre til nedbrytning av pakningen og/eller andre deler av maskinen. Sørg for at du bare fyller vann på tanken. Ikke bruk eddik eller noen andre oppløsninger enn vann på tanken.

4. Kontroller at X-ventilen (som finnes inne i åpningen på lokket) fungerer på riktig måte. Trykk opp på ventilen over vasken for å sikre at vannet slipper ut av tanken. Hvis det er et problem, må lokket skiftes ut.

Om BISSELL

BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner.

Les mer