CrossWave

Alt-i-ett

En kjempeflott rengjøring!

1  /  8

CrossWave

Våtsuger med flere funksjoner

BISSELL CrossWave™ er en 3-i-1 multioverflate-rengjører for de travle livene våre. Multitasking CrossWave™ støvsuger, vasker og bidrar til å tørke gulvene samtidig i ett enkelt trinn, fra lakkert hardtre, til fliser, til tepper! CrossWave™ gjør alle tre trinnene samtidig, og passer for alle lakkerte gulv og områdematter i hjemmet ditt!

Rengjør flere gulvtyper i en rengjøringshandling. Den unike penselrullen skrubber og vasker gulvene for en dypere renhet, og den legger ikke skittent vann ut på gulvet igjen. Digitale berøringskontroller for en intuitiv og praktisk kontroll av rengjøring. Enkel å fjerne dobbel tank-teknologi - skillet mellom rent- og spillvannstanker eliminerer behovet for å ofte måtte bytte vanntanken og sørger for at du alltid vasker gulvene med rent vann.

Din CrossWave leveres med BISSELL-multioverflateformelen som er spesielt designet for CrossWave. For å få det beste ut av maskinen, fortsett å bruke multioverflateformelen når du bruker CrossWave.

Våtsuger med flere funksjoner

Støvsug og vask gulvene i hjemmet ditt samtidig i ett enkelt trinn

3-i-1 våt gulvrengjøring for overlegen rengjøring, eliminerer rengjøringstrinnene og verktøyene som normalt brukes

Rengjør flere gulvtyper i en handling. Den unike penselrullen skrubber og vasker gulvene for en dypere renhet, og den legger ikke skittent vann ut på gulvet igjen

Digitale berøringskontroller for en intuitiv og praktisk kontroll av rengjøring. Bare velg gulvtypen du vil rengjøre, og du er klar til å begynne!

Crosswave har et svingbart hode som gjør det enkelt å manøvrere under og rundt møbler

Enkel å fjerne dobbel tank-teknologi - skillet mellom rent- og spillvannstanker eliminerer behovet for å ofte måtte bytte vanntanken og sørger for at du alltid vasker gulvene med rent vann

Avtakbar børsterull for enkelt vedlikehold

Vis mer

Hvor du kan kjøpe

Generelle spesifikasjoner

Rengjør overflater Alle lakkerte gulv, Områdetepper
Color Titan og Blå
Watt/Strøm 560 W

Tekniske spesifikasjoner

Børstetype 1x flere overflater
Rengjøringsinnstillinger 2 - 1x hardt gulv & 1x områdeteppe
Rent vanntankkapasitet (L) 0.82 L
Ledningslengde 7.5 m
Avfallsbøttekapasitet (L) 0.62 L
Lettømmelig avfallsbøtte Ja
Fingertuppkontroller Ja
Håndtak Komfortgrep med myk berøring-funksjoner
Inkludert i esken Håndtak, ramme, rentvannstank, hardt gulv-børsterull, dobbeltvirkende multioverflates børsterull, multioverflate-formel, lagringsbrett og børsterull-tørkebrett, brukerveiledning
Støynivå (dB) 80 dB(A)
Gummihjul Myk berøring
Samtidig dobbel bruk Ja (tørr opphenting / våtrengjøring)
Sprayindikasjonsmetode Fot-LED - Lyser når utløseren trykkes
Dreiehode Ja (60 grader)
Verktøy Selvrensende skuffe; hurtigstartveiledning
Utløser for å dispense løsningen Ja
Støvsugerfiltertype Vaskbart plissert filter
Vekt 5.2 kg
Avtagbar vanntank Ja

Se vår video

Om BISSELL

BISSELL er et familieeid selskap som har vært ledende i hjemmestell-virksomhet i over fem generasjoner. Vi har et dypt engasjement for å forstå livs- og rengjøringsbehovene til våre forbrukere. Denne grunnleggende troen fører oss til å forske på deres hjemmemiljøer og rengjøringsvaner.

Les mer